Horeca|Zaalhuur

/Horeca|Zaalhuur
Horeca|Zaalhuur 2016-10-24T15:04:49+00:00

Bij binnenkomst in de tennishal stapt u binnen in een gezellige loungebar voor jong en oud. Van hier uit heeft u onder het genot van een hapje en of drankje, zicht op de tennisbanen.

Naast het heerlijk tennissen op één van onze banen, kunt u bij ons terecht voor uw feest of vergadering. Op uw wensen en gezelschap afgestemd maken wij voor u een uniek, compleet, sportief en een gezellig avondje uit.

Tennishal Sprokkelenburg is geschikt om je verjaardag of lustrum te vieren, als bedrijfsuitje of gewoon uw gezellig avondje uit met vrienden en/of familie.

Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen en informeer naar de mogelijkheden.

Feestruimte huren?

Achter onze loungebar is een ruimte van 50  met een aparte ingang en barretje wat u voor kleine feestjes kunt afhuren.
De openslaande deuren zorgen ervoor dat het terras een verlengstuk van de zaal kan worden. Met de moderne buitenbanken lijken zaal en terras een geheel! Leuk voor uw feest!
De ruimte erachter is speciaal ingericht en wordt gebruikt voor Hot Yoga (Zie activiteiten). Een en ander kan natuurlijk ook met de tennisbanen gecombineerd worden om een knalfeest te organiseren.

Kortom Sprokkelenburg is er niet alleen om te tennissen!

In de huur van de vergaderzaal zit draadloos internet inbegrepen.  Om uw presentatie nog completer te maken is een beamer opgehangen. Ook leuk om eventueel een bedrijfs- of familiefilm te vertonen.

Ideeën, wensen? Maak kennis met deze unieke gelegenheid, wij helpen u graag! Voor meer informatie en reserveringen: horeca@sprokkelenburg.nl | 035 – 53 13 710