Tennishal Sprokkelenburg

/Tennishal Sprokkelenburg
Tennishal Sprokkelenburg 2016-11-24T10:17:56+00:00

Unieke tennishal!

Voor velen is onze tennishal dé tennislocatie. Prachtig gelegen, midden in het Gooi, is het snel bereikbaar vanuit Almere, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam. U kunt binnen twintig minuten op de tennisbaan staan. 

Uw auto kunt u makkelijk en gratis (!) parkeren op het aangrenzende parkeerterrein. Met bijna driehonderd plaatsen kunt u er altijd terecht.

Het meest bijzondere van Tennishal Sprokkelenburg is dat u er speelt op ‘kunstgravel’. U glijdt er net zo op als zomers buiten. Dus geen vervelende omschakeling na de zomer naar een stroevere vloer. Maak kennis met deze unieke gelegenheid en lees er meer over op ‘Tennisbanen’.

Zaalverhuur

Behalve voor tennis kunt u ook bij ons terecht voor een feest, vergadering of cursus. Onze goed geoutilleerde (vergader-)zaal is hiervoor uitstekend geschikt.

Wanneer zijn wij open?

Tennishal Sprokkelenburg is het gehele winterseizoen geopend. Het seizoen start bij ons op 14 september 2015, op 10 april 2016 hebben wij de laatste speeldag.

Wij zijn 30 weken per jaar 7 dagen per week geopend voor alle tennisliefhebbers. (Op feestdagen zijn wij gesloten.)

In de zomermaanden zijn wij over het algemeen gesloten. Wij zijn alleen open wanneer er een afspraak is gemaakt of wanneer u minimaal 3×4 of 2×6 baanuren op een dag wenst te huren.

Voor informatie: Paul van Latum (06 – 546 619 55 | info@sprokkelenburg.nl